Radno vreme pon-pet: od 08:00 do 20:00 subotom: od 08:00 do 14:00

Digitalna kolekcija

Digitalna kolekcija

PogledajteDigitalnu kolekciju

Celokupan materijal prezentovan u Digitalnoj kolekciji dostupan je za slobodno preuzimanje i korišćenje u nekomercijalne svrhe uz navođenje izvora: Digitalna kolekcija Biblioteke “Vlada Aksentijević”, Obrenovac, www.bibliotekaobrenovac.org

Biblioteka zadržava pravo da uskrati korišćenje delova kolekcija ili celih kolekcija, u slučaju njihovog korišćenja za sticanje materijalne dobiti, narušavanja autorskih prava ili upotrebe u bilo kakvom negativnom kontekstu, koji ne odgovara njihovoj sadržini i formi.

Korišćenjem digitalne građe pristajete na gornje uslove i slažete se sa pravilima korišćenja. Sve informacije sadržane u okviru Digitalne kolekcije, koje su prezentovane posredstvom originalnog digitalizovanog materijala, prenose se u svom izvornom obliku.

Biblioteka “Vlada Aksentijević”, kao nosilac autorskih prava Digitalne kolekcije, ne snosi nikakvu odgovornost za tačnost informacija sadržanih u originalnim dokumentima u okviru Digitalne kolekcije, kao ni za sve eventualne posledice koje mogu nastati iz korišćenja i preuzimanja dokumenata sadržanih u kolekcijama.

Sekcija knjiga Knjige

Opširnije

Sekcija novineNovine

Opširnije

Sekcija razgledniceRazglednice

Opširnije

Sekcija fotografijaFotografije

Opširnije

Sekcija plakatiPlakati

Opširnije

Sekcija kartigrafijaKartografska gradja

Opširnije

Sekcija katalogaKatalozi

Opširnije

Sekcija bibliografije Bibliografije

Opširnije