Radno vreme pon-pet: od 08:00 do 20:00 subotom: od 08:00 do 14:00

Дигитална колекција

Дигитална колекција

ПогледајтеДигиталну колекцију

Целокупан материјал презентован у Дигиталној колекцији доступан је за слободно преузимање и коришћење у некомерцијалне сврхе уз навођење извора: Дигитална колекција Библиотеке “Влада Аксентијевић”, Обреновац, www.библиотекаобреновац.орг

Библиотека задржава право да ускрати коришћење делова колекција или целих колекција, у случају њиховог коришћења за стицање материјалне добити, нарушавања ауторских права или употребе у било каквом негативном контексту, који не одговара њиховој садржини и форми.

Коришћењем дигиталне грађе пристајете на горње услове и слажете се са правилима коришћења. Све информације садржане у оквиру Дигиталне колекције, које су презентоване посредством оригиналног дигитализованог материјала, преносе се у свом изворном облику.

Библиотека “Влада Аксентијевић”, као носилац ауторских права Дигиталне колекције, не сноси никакву одговорност за тачност информација садржаних у оригиналним документима у оквиру Дигиталне колекције, као ни за све евентуалне последице које могу настати из коришћења и преузимања докумената садржаних у колекцијама.

Секција књига Књиге

Опширније

Секција новинеНовине

Опширније

Секција разгледницеРазгледнице

Опширније

Секција фотографијаФотографије

Опширније

Секција плакатиПлакати

Опширније

Секција картиграфијаКартографска грађа

Опширније

Секција каталогаКаталози

Опширније

Секција библиографије Библиографије

Опширније